Jouw horeca oplossing : koud efficiënt, warm aanbevolen!

Frigo Horeca : Winkel met professionele horeca-uitrusting

Frigo Horeca is gevestigd in Brussel en werd opgericht om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de hotel-, restaurant- en cafésector. Het bedrijf vestigde zich al snel als leider in de levering van professionele koelkasten (toonbanken, saladeschalen, koelruimtes, enz.) en andere horeca-apparatuur. We zijn trots op ons assortiment producten van hoge kwaliteit, waaronder artikelen van het merk Diamond.

Toonbank om te kopen, professionele koelkast van Frigo Horeca

Waarom kiezen voor Frigo Horeca, uw essentiële keuze voor horecamateriaal in Brussel...

Een medewerker van de klantenservice van Frigo Horeca praat met een klant

Uitzonderlijke klantenservice

Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden, advies op maat te geven en je te ondersteunen tijdens het hele aankoopproces. We zijn er voor je, met als doel je de best mogelijke ervaring te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag met je cateringproject.

Sector-expertise in de horeca

Bij Frigo Horeca zijn we ons volledig bewust van de unieke uitdagingen voor horecaprofessionals in Brussel en België. Op basis van de expertise die we in de loop der jaren in deze veeleisende sector hebben opgebouwd, hebben we met zorg een uitgebreide selectie hoogwaardige apparatuur samengesteld, speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van restaurants, cafés, hotels en andere cateringbedrijven.

Krokante hapjes in een toonbank
Een Horeca koelkast met een 30% korting badge erop

Kortingen tot 30% korting

We bieden je een assortiment producten tegen onverslaanbare prijzen, zonder twijfel de laagste op de markt, allemaal ondersteund door een garantie en volledig veilige betalingsopties. Bovendien zorgen we voor een snelle levering van je cateringmateriaal in Brussel en in heel België, gegarandeerd binnen 24 tot 72 uur. Bekijk onze volledige catalogus en plaats nu vol vertrouwen je bestelling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Op zoek naar een nieuwe toonbank? Heb je vragen over een nieuw koelsysteem of andere materialen?

Onze partners in de horeca zijn onder andere...

Wat klanten zeggen over Frigo Horeca

Nieuws en tips

armoire réfrigérée

Koelkast: Complete gids

De koelcel is veel meer dan alleen een conserveringsmiddel, het is een bewaker van versheid en kwaliteit. Onze uitgebreide gids ontraadselt de complexiteit en biedt belangrijke inzichten in temperatuur, ecologie en intelligente selectie.

Lees het artikel
Display toonbank met voedsel binnen

De voordelen van gekoelde vitrines in de cateringsector

Ontdek hoe koelvitrines uw levensmiddelenbedrijf kunnen transformeren door uw verse producten onweerstaanbaar in de kijker te zetten en tegelijkertijd de energie-efficiëntie en het organisatiegemak te verbeteren. Maak van je bedrijf een echte traktatie voor de ogen en smaakpapillen van je klanten.

Lees het artikel