Dienst na verkoop & persoonlijk advies

Je bent hier:

Expertise op maat voor uw gastvrijheidssucces

Onze experts zijn er om je te helpen de apparatuur te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften. Frigo Horeca biedt persoonlijk advies bij de aankoop van koelkasten en andere essentiële apparatuur voor de horeca. Wij helpen u de producten te kiezen die de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf zullen maximaliseren.

Een medewerker van de klantenservice van Frigo Horeca praat met een klant

100% tevredenheid

Bij Frigo Horeca is het onze passie om jou tevreden te stellen. Onze speerpunt? Een onwrikbare werkethiek en een niet aflatende oprechtheid, omdat we geloven in het belonen van toewijding.

Excellence

Bij Frigo Horeca is uitmuntendheid ons onafscheidelijke credo en weven we een solide weefsel. Van de zorgvuldige selectie van onze apparatuur tot de aandacht die we besteden aan onze klanten, wij beschouwen uitmuntendheid als het toppunt van onze toewijding.

Innovatieve oplossingen

Als innovators weven we een web van avant-gardistische oplossingen, bieden we geavanceerde apparatuur en advies op maat, gericht op de essentie van uw cateringbedrijf.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Heb je vragen over het kiezen van apparatuur voor jouw bedrijf? Hulp nodig? Neem contact op met ons toegewijde team voor persoonlijk advies en volledige ondersteuning. We zijn er om je in elke fase van je horeca-avontuur te ondersteunen.