Onderhoud en reparatie van koelapparatuur

Je bent hier:

Reparatie en onderhoud van uw koelapparatuur

Werkt je koelapparaat niet goed? Niets is zo frustrerend als defecte of kapotte apparatuur in de horeca! Bij Frigo Horeca verkopen we niet alleen Horecamateriaal, onze koelspecialisten in Brussel komen ook snel en efficiënt tussen met een hoog kwaliteitsniveau om alle soorten commerciële koelsystemen te onderhouden en te herstellen.

Frigorist in Brussel die een koelapparaat repareerde

Prestaties en levensduur

We bieden service, regelmatige controles en onderhoud om de levensduur van je koelkasten te optimaliseren. Als je een probleem hebt, staat ons team altijd klaar om je te helpen.

Snelle interventie

Wij garanderen kwaliteitswerk! Dankzij onze ervaring en superieur vakmanschap kunnen we je installaties in zeer korte tijd repareren (van 30 minuten tot 2 uur).

Gekwalificeerde koeltechnici

Al onze technici zijn gekwalificeerd en gecertificeerd door Leefmilieu Brussel, wat onze klanten garandeert dat ze voldoen aan de geldende Belgische wettelijke normen en voorschriften (CE en Belgische Koninklijke Besluiten).
Koelmonteur controleert de druk met een manometer

Een vertrouwd bedrijf ten dienste van de horeca

Bij Frigo Horeca is ons team van gekwalificeerde technici volgens de hoogste normen opgeleid om alle soorten commerciële koel- en vriessystemen te repareren, problemen op te lossen en te onderhouden. Dankzij onze ervaring hebben we met veel etablissementen en restaurants in Brussel samengewerkt voor de installatie en het onderhoud van hun koelruimtes, koelkasten en andere koelsystemen.

Neem contact met ons op voor onderhoud en reparatie van uw apparatuur

Vertrouw op onze bewezen expertise om uw koelapparatuur soepel te laten werken en de kwaliteit van uw producten te behouden, terwijl u de gemoedsrust krijgt die essentieel is in de veeleisende wereld van de horeca. Neem nu contact op met ons team om regelmatig onderhoud of dringende reparaties te plannen.