Ons bedrijf

Je bent hier:

Horeca-expertise in Brussel & België

De geschiedenis van Frigo Horeca

Enkele decennia geleden werd in Brussel, België, Frigo Horeca geboren, een familiebedrijf met een passie voor dehoreca. Met zijn erkende expertise en voorbeeldige klantenservice is het uitgegroeid tot de vertrouwde partner van cateringprofessionals. Frigo Horeca biedt kwaliteitsfaciliteiten en ongeëvenaarde kortingen en begeleidt elk etablissement op weg naar culinair succes.

Verken een breed scala aan apparatuur voor koeling keuken, de wassen, wassen, ijs, gebak, pizza, pasta, zelfbediening, buffetten, food & bar, trolleys, koffiebar, theesalon, dynamische bereiding, roestvrijstalen meubilair, hygiëne, afzuiging en ventilatie.

Vrouw maakt een nieuwe toonbank schoon in een supermarkt
Een chef-kok legt graag rauwkost op de toonbank, Frigo Horeca

Onze missie...

De belangrijkste bondgenoot worden voor horecaprofessionals door hen een compleet assortiment op maat gemaakteapparatuur aan te bieden, aangevuld metexclusieve aanbiedingen. We cultiveren een ongeëvenaarde klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten bij elke hap een voldaan gevoel hebben en een onverbrekelijk verbond sluiten met hun succes.

Onze waarden

Klaar om je culinaire ervaring te transformeren?

Heb je ambitieuze culinaire plannen? Heb je professionele apparatuur van hoge kwaliteit nodig voor je cateringbedrijf? Ons team bij Frigo Horeca is er om je te helpen!