FAQs

Je bent hier:

Frigo Horeca biedt een ruime keuze aan horeca-apparatuur, waaronder koelkasten, gekoelde toonbanken, professionele keukenapparatuur, gekoelde vitrines, pizzeria-apparatuur, koffie- en dessert serveerproducten, glas en vaatwassers, roestvrijstalen producten, afzuigkappen en nog veel meer.

Frigo Horeca onderscheidt zich door zijn lange ervaring in de sector, de kwaliteit van zijn producten van de beste merken op de markt en zijn eersteklas klantenservice, die gepersonaliseerd advies biedt om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Ja, Frigo Horeca biedt levering van Horecamateriaal in heel België en garandeert een snelle verzending binnen 24 tot maximaal 72 uur.

Ja, op alle producten van Frigo Horeca zit garantie, zodat onze klanten gerust kunnen zijn.

Ja, Frigo Horeca biedt een professionele onderhoudsservice voor zijn producten om ervoor te zorgen dat ze goed werken en lang meegaan.

Bij Frigo Horeca bieden we volledig beveiligde betalingen en accepteren we verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards en bankoverschrijvingen.

Ja, Frigo Horeca biedt een uitstekende dienst na verkoop, met inbegrip van technische bijstand, onderhoud en reparatie van uw Horeca-uitrusting, zodat deze probleemloos blijft werken.